Tuesday, May 14, 2013

Mask Sepet


Malam semalam baru nak try pakai mask shishedo (tul ke eja)  sepet bagi aritu.

Ok ini adalah first time aku pakai mask intam. Selama ni mask biasa je. So, malam semalam aku jadi orang minyak. Adam pandang aku corius je. Pandang hujung mata.

Mula-mula apply kat muka rasa melekit-lekit. Im like, euuwwwww. Takpe alang-alang dah bukak habiskan terus. Compang camping. Takde seni langsung.



 Compang camping. Eh tapi artistik pe.







 Lagi ntah hapa-hapa. Eh bibir oren.
 
 
 
Almost 1/2 jam nak tunggu kering. Sempat buat susu, tidokan anak-anak dulu.
 
Bila dah kering meloncat masuk bilik air nak cabutkan. Rasa nyaman je dah bukak. Ok yang best part, aku apply main belasah je kan? so kat anak rambut pun aku sapu. Bila dah kering aku nak cabut dengan rambut-rambut sekali tercabut. Tapi cam kelakarla. Masa cabut tu aku siap merintih. Adehhh adehhh adehhhh sakitt adeehh makkk sakitt... Hahhahahahahaha.
 
 
Tapiii rasa kulit muka licin kau. Tak nampak liang pori. Amazing. Rasa muda.
 
 



 Macam omor 18 kan? Anjal je muka. Ok tipu ni gambar edit.
 
 
 
 
 
 
 
 


Ha ni kulit sebenar. Tengok tu, takde lubang. Suka suka. Tak sangka umur dah 34 kulit muka licin bagai baby. Jangan jeles.
 
 
 
Ok, talk later,
 
Muah.
 
 
 


3 comments:

  1. ikut muka lin x brapa berkesan sgt..whitehead x mo tanggal sgt

    ReplyDelete
  2. amboiii bermask... bibir oyen yg x menahan tu..hahahaa... mmg nmpk perubahan... ;)

    ReplyDelete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete

^cinta saya^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...