Monday, August 19, 2013

Open house rumah ayah



Hai hai hai..
 
 
Budak dah start sekolah ni jalan raya mula lah hiruk pikuk jem.
Nyampah. Tak boleh ke kalau tak jem kalau dah start sekolah. Pehal eh?
 
*saiko*
 
Aku tengah risau ni. Sebab berat badan dah naik. Jeles betul tengok yang badan kurus tu ken. Makan like tomorrow never die tapi badan tetap kerempeng. Aku ni makan sepinggan nasik je pun badan mesti cepat naik. Metabolisma dah kurang katanye...
 
 
Masa raya makan tak hengat.. Ni dah masuk keje mesti la ada buat jamuan raya pulak. Dunia...dunia. .. =)
 
 
 
Sabtu lepas ayah buat open house kat Seremban. Meriah. Macam kenduri kawen. Jom tengok gambar.
 
 
 
 
 
Gemok? Kan aku dah cakap.
 
 
 
 
 

Hidangan
 
 
 
 
 
 
 

Ayah
 
 
 
 
 
 


Papa
 
 
 
 
 
 

Mama and Mami
 
 
 
 
 

Yaha adik ipar aku
 
 
 
 

Adam n abg man
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Pengantin. *pengsan*
 
 
 
 
 
 
Babai
Muahs
 
 

1 comment:

  1. pengantin!

    kita geng, gemuk seirama..hahahahaha

    ReplyDelete

^cinta saya^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...