Tuesday, November 27, 2012

Majlis anugerah Amira

Assalamualaikum
 
Sejak dua menjak ni bz memanjang kat opis, malam bz excersice so takde masa nak update blog. Alasan yang tak boleh diterima langsung.
 
Macam-macam hal sepanjang ketidak-update blog ni. Amira ada konsert, Amira n Adam demam, berat aku naik/turun, aku MC 2 hari sebab period pain (ni pun nak citer), dah seminggu tak tgk Adam Hawa (yang ni memang kecewa abis)
 
Banyak gambar-gambar yang aku update kat FB. Kat blog ni lemau sikit nak update. Yelah kalau kat blog nak kena bercerita ye dok? baru seronok.
 
 
 
Jom tengok gambar majlis anugerah amira.

Get ready nak hantar mira gi tadika dulu. Kat sana diorang ramai2 naik bus ngan teacher.
Adam kena hantar gombak mintak tolong ucu jaga.
 
 
 

 Kitorang follow bus skolah tu. First time mira naik bus.
 
 
 
 

Wajib. Aku angkut sekali anak2 buah aku.
 
















 Macam ratu jalan sambil pegang kain. Time ni nak amik hadiah periksa no 2 untuk penggal kedua. Penggal pertama aritu mira dapat no 1. Tu la banyak main.



With friends and teachers. Yang Tudung hitam tu la pengasas tadika.
 
 
 Papa
 
 
 
 
Mama
 
 
 



 
Diantara persembahan
 
 
 
video
 
Show mira
 
 
 
 
 Dah jom balik.



 
Proud of u.
 
 
 
 
 
Ok penat upload gambar. Papai.

2 comments:

  1. nk join exercise!!! :)
    dpt tgk video tnpa dgr audio :( sbb xde speaker kt ofis.. :)

    Akak dlm bahagian psikologi ke?

    ReplyDelete

^cinta saya^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...