Wednesday, September 11, 2013

corat coret sepanjang minggu



Assalamualaikum...


Dah makan ke? Perut sekarang ni tengah bergodak sebab lapar.

Haiiihhhh~ Sekarang ni dah duk kat unit baru ni, omg im so bz.  Tak macam dulu boleh goyang kaki, nak update blog anytime je. Sekarang ni tak dapek nak tolong.

Tu satu hal. Kat ofis ni aircond mak aiii kemain sejuk. Aku dah rasa macam kat tengah salji pulak (melampau). Bila balik keje terus rasa nak demam. Tak larat. Baring je atas katil. Hoi teruk sangat tu!

Moh ler kita nengok gambar2 untuk 2-3 minggu ni.





Ha nampak? Rupa orang berpantangkan? Masa berpantang dulu pun tak berapa nak pakai socks ni. Gi keje pakai. Mesti orang tengok, bagusnya muslimah sangat minah ni. Padahal.







Budak ni dah besar. Lagi besar lagi banyak perangai. Mama kena banyak sabar. Amiralah permata pertama mama tau. Mama sayang sangat kat ya.










Budak ni manja sangat. Manja ngan mama dia ye. Malam2 tido mesti nak polok mama. Cuba la gi polok apak ko lak. Takut papa himpit ye.... Cayang dia manja dia niiiiii..... Manja tapi noty tau. Suka tiup api dapur time aku tengah masak. Ada sekali tu, tengah nak goreng apa ntah lupa, elok je letak kat tepi kuali, pusing kejap je nak amik bawang tengok2 sudip dah hilang. Budak ni bawak lari. Nasib tak panas sudip tu yang oi...







My first try. Actually aku nak beli moisturizer dia je. Tak sangka dapat free pulak yang tester soap & clarify.  Soap dia memang best. Dah pakai tu rasa berangin je... Mana la aku pernah pakai produk2 mahal ni sebelum ni. Selama ni pakai Natasya je. :)





Minggu lepas masa 30 syawal, ofis aku baru ler nak buat jamuan raya. Rasa tak meriah sangat. Aku cuma makan lontong ngan satay je pun ngan coklat cicah buah tu...
 
 
 
 
 
 
Cak! Ada yang cakap aku ni umur 20 an. Kelas ko.
 
 
 
 
 
 
 
Ok dah cukuplah. Nanti sambung lagi...
 
Tata
 
Muahs.
 













4 comments:

  1. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. igt sebaya sy kak..umur bape dik? hahaha

    ReplyDelete
  3. Hazlina- Tq... will do :)

    Jojet- Akak baru 18 tahun okeh

    ReplyDelete
  4. itulah anak2 ngan anjer2 sangat kan...sebelum tdo nak kena peluk belai2 kan...
    aah la awet muda apa rahsianyer...

    ReplyDelete

^cinta saya^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...